Om

Dennis Gade Kofod

Dennis har trænet kampsport siden han var 11 og er aldrig stoppet. Han har 2. dan i taekwondo, brunt bælte i karate og brunt bælte i BJJ. Ved siden af det har han trænet blandt andet thai-boksning og MMA. 

 

Dennis ligger stor vægt på, at eleverne forstår pricipperne i sporten, sådan, at eleven selv kan bidrage til egen udvikling.

Privat er Dennis forfatter og underviser. Han er gift og far til tre. Han bor i Rønne. Dennis er også stifter af Rock Solid Fighting.

 

Du kan altid skrive på dennis@rs-fighting.dk eller ringe på 61716123, hvis du har spørgsmål.

Thomas la Cour

 

Thomas la Cour er Dennis' træner og klubbens tilknyttede sortbælte i BJJ. Thomas har trænet hele sit liv. Han er tidligere professionel MMA-kæmper og tidligere stifter og medejer af Rumble Sports, der forstrede nogle af Danmarks første kæmpere i UFC. 

 

Thomas er bredt annerkendt som en af Danmarks dygtigste trænere.

Privat er Thomas træner og arbejder med neurologisk fokuseret træning. Han er uddanet Z-health behandler og kan hjælpe med stort set alle udfordringer din krop byder dig. 

 

thomaslacour.dk

 

Thomas er gift og far til to og bor i Valby.

Nicklas Fofanah

Nicklas underviser vores fantastiske børnhold, hvor du kan begynde når du er 7 år. Nicklas lærer alle de vigtigste grundprincipper til børnene i et trygt og varmt miljø. 


Nicklas har trænet siden 2017 og bærer et lilla bælte i BJJ.

Privat er Nicklas smed og far til tre. Hans kæreste Kia, der også træner bjj er ofte at finde på børneholdet, hvor hun hjælper til.

Andreas Andersen

Andreas begyndte for snart mange år siden i Rock Solid Fighting, hvor efter han flyttede til København og trænede i Danmarks største og mest vindende klub, Arte Suave. Der modtog Andreas sit lilla bælte af Danmarks første sort bælte, Shimon Mochizuki. 


Andreas underviser med en stor viden om de vigtige detaljer, der ofte gør forskellen i kamp. 

Privat er Andreas elektriker og far til en.